100%

Lake House Amenajari Interioare

Desface si iar face...cred ca toti s-au saturat de desfac si iar fac. Este momentul sa gandim si sa facem o data si bine. Facem ! Si atat !

Cu peste 25 de ani de experienta,cu un portofoliu impresionant de lucrari. Cu specialisti care ajuta si nu incurca, cu idei si cu, de ce nu, inovatii, venim in sprijinul tuturor acelora care si-au cumparat o casa noua si vor s-o personalizeze, venim in sprijunul celor care isi construiesc o casa, o vila, un bloc si… de ce nu, un palat, nu in ultima instanta, vorbim despre apartamente de bloc.

Am lucrat in ansambluri rezidentiale noi si stim ce ar trebui ca sa va personalizati casa mult visata, am lucrat in spatii in care trebuia sa se auda bine-vezi "CASA RADIO", poate sa se vada bine, vezi "Sediul TVR", sa va insanatositi cand o suferinta va sacaie-vezi "Spitalul Policlinico di Monza", am lucrat mult si nu am avut reclamatii, ma rog, nu prea multe…

Suntem aici si suntem intotdeauna la dispozita dumneavoastra cu lucrari de amenajari interioare si instalatii, in tot ceea ce se vede si va asigura confortul la noua dumnevoastra locuinta, la noul dumneavostra sediu. Sa nu uitam, oricat de rezistenta ar fi o cladire, ceea ce se vede sunt dotarile si facilitatile, frumosul si confortul si noi de aceea suntem aici, ca sa asiguram confort !

Societatea noastra lucreaza si…lucreaza bine, va asigura amenajari interioare la cheie, arhitectura si design, confort si recreere.

Asiguram proiectarea, executia lucrarilor si garantia acestora cu experienta, cu devotament si cu certitudinea ca deviza noastra este "desface o data si fa pt o viata !"

Executam lucrari de recompartimentare, de zugraveli si de placari cu materiale ceramice, parchet, instalatii electrice,s anitare si de incalzire.

Proiecte Recente

100%
Apartament sector 3

by Lake House Amenajari

View Project
100%
Vila Cernica

by Lake House Amenajari

View Project
100%
Spital Monza

by Lake House Amenajari

View Project